Sinox vægophæng

Nyt og anderledes design på ophængssystemer til fladskærms-TV.

Sinox havde behov for et nyt og anderledes design på ophængssystemer til fladskærms-TV. Kravene til denne nye serie var klare:

– High Class design der skiller sig ud fra mængden
– Lav fremstillingspris
– Høj grad af brugervenlighed ved montering
– Meget kort udviklingstid

Inov8 Development Solutions udarbejdede et modulariseret design koncept, som ”Sinox” udtrykte stor begejstring for. Der er indbygget smarte designløsninger til at skjule kabelføringer, og den lækre overflade på de specialdesignede aluminiumsprofiler giver brugeren en oplevelse af ”Hign Class” og gennemtænkt helhedsløsning med ”one click” løsning for fastgørelse af fladskærm. inov8 udviklede også salgsemballagen og det grafiske design hertil.

Udfra dette udviklede og konstruerede inov8 en serie på 8 ophæng til fladskærme. Den modularisede opbygning medførte meget lave opstarts- og værktøjsomkostninger, da der totalt indgår ganske få forskellige komponenter i hele serien.

Den meget enkle opbygning resulterer også i meget lave fremstillingsomkostninger for de færdige produkter.

Inov8 Development Solutions forestod udvælgelse af underleverandør til fremstillingen af produkterne, og styrede produktionsopstarten indtil de færdige produkter lå klar til forsendelse fra underleverandøren.

Dette er en ”Turn-Key” løsning, hvor inov8 forestod hele projektet fra design til færdigt produkt!
Sinox modtog i 2012 en red dot design award for denne produktserie begrundet i “Outstanding Design and the consistently high quality of the products submitted”.

 

Relateret projekter
PIN-Master

PIN-Master er en ultra tynd kode-husker, hvor du på en sikker og nem måde, altid har dine koder lige ved hånden fx. pin-koder, adgangskoder,

Læs mere

KNX Gateway for motor controller

Udvikling af hardware og software til styringsmoduler for automatiske persienne systemer. Styring af op til 16 moduler individuelt eller i grupper.

Læs mere

Film Dispenser

Elektrisk filmdispenser til plastfilm ruller for brug i husholdninger.

Læs mere


QuardCard

Design og udvikling af smartcard-size produkt, som ved brug af fingerprint aflæsning muliggør sikker generering af rullende pinkoder.

Læs mere

3-green

Design og konstruktion af boks for industriel B2B produkt for 3-Green. Industriprodukter bør også udstråle en visuel identitet for firmaet bag

Læs mere

DC-motordrev for indbygningspersienner

Udvikling af drivsystem for automatiske indbyggede persiennesystemer. Ogaven bestod i konstruktion af speciel motor og gear, samt efterfølgende

Læs mere


Lumex

Komplet system for naturlig ventilation af bygninger, udviklet for Lumex A/S og løbende moderniseret. Projektet omfatter både udvikling af

Læs mere

Sinox vægophæng

Nyt og anderledes design på ophængssystemer til fladskærms-TV.

Læs mere

Bang & Olufsen

”Proof of Concept” på hæve/ sænke stand til nyt 103” fladskærms-TV.

Læs mere


Zense Home

Zense Home intelligente lysstyringsystemer.

Læs mere