Polycom – KIRK

Design og konstruktion af ny generation trådløse telefoner og tilbehør.

Design og konstruktion af en ny generation af trådløse telefoner og tilbehør.

Inov8 Development har i samarbejde med Polycom udviklet en ny serie af trådløse telefoner til brug på hospitaler, i fængsler og generelle industrielle anvendelser.

Inov8 Development Solutions afholdt workshop hos Polycom, for i samarbejde at analysere behov og fastlægge ønsker og krav til ny generation af telefoner.

Efterfølgende udarbejdede inov8 5 forskellige designforslag. Polycom var meget begejstret for de meget udfordrende designforslag, og et design blev udvalgt til den næste telefon serie.

Inov8 Development Solutions har efterfølgende i tæt samarbejde med Polycom forestået produktintegrationen mellem elektronik og mekanik, og inov8 har konstrueret alle mekaniske dele til selve telefonen og forskelligt tilbehør.

Inov8 Development Solutions har stor erfaring i design og konstruktion af meget kosteffektive løsninger og denne erfaring har i høj grad været anvendt i dette samarbejde med Polycom. Som eksempel kan nævnes bælteclip, der efter analyse af brugerbehov dels har flere forskellige anvendelsesmuligheder og samtidig blot består af et enkelt plastemne, der designmæssigt er afstemt med selve telefonens design.

Inov8 Development Solutions varetog endvidere industrialisering i form af igangsætning af støbeværktøjer hos kinesiske fabrikker og opfølgning på kvalitet af støbte emner.

Relateret projekter
PIN-Master

PIN-Master er en ultra tynd kode-husker, hvor du på en sikker og nem måde, altid har dine koder lige ved hånden fx. pin-koder, adgangskoder,

Læs mere

KNX Gateway for motor controller

Udvikling af hardware og software til styringsmoduler for automatiske persienne systemer. Styring af op til 16 moduler individuelt eller i grupper.

Læs mere

Film Dispenser

Elektrisk filmdispenser til plastfilm ruller for brug i husholdninger.

Læs mere


QuardCard

Design og udvikling af smartcard-size produkt, som ved brug af fingerprint aflæsning muliggør sikker generering af rullende pinkoder.

Læs mere

3-green

Design og konstruktion af boks for industriel B2B produkt for 3-Green. Industriprodukter bør også udstråle en visuel identitet for firmaet bag

Læs mere

DC-motordrev for indbygningspersienner

Udvikling af drivsystem for automatiske indbyggede persiennesystemer. Ogaven bestod i konstruktion af speciel motor og gear, samt efterfølgende

Læs mere


Lumex

Komplet system for naturlig ventilation af bygninger, udviklet for Lumex A/S og løbende moderniseret. Projektet omfatter både udvikling af

Læs mere

Sinox vægophæng

Nyt og anderledes design på ophængssystemer til fladskærms-TV.

Læs mere

Bang & Olufsen

”Proof of Concept” på hæve/ sænke stand til nyt 103” fladskærms-TV.

Læs mere


Zense Home

Zense Home intelligente lysstyringsystemer.

Læs mere