Bang & Olufsen

”Proof of Concept” på hæve/ sænke stand til nyt 103” fladskærms-TV.

Bang & Olufsen havde brug for ”Proof of Concept” på stand til deres nyeste 103” fladskærms-TV. Bang & Olufsen valgte inov8 til denne opgave, som ligger langt udover det normale for intelligente TV-standere. Dette 103” TV vejer 250 kg og dimensionerne er LxB 254 x 152 cm!

Kravene til denne TV-stand var høje, og i tråd med Bang & Olufsens design filosofi, om at produktet skal give kunden en oplevelse.

Features:
– Hævning og sænkning af TV
– Tilt af TV
– Drejefunktion
– Indbygget højttaler trækkes tilbage og bliver skjult når TV slukkes.
– Lavt støjniveau

Med udgangspunkt i Bang&Olufsens designlinje for TV-standere, og de første vurderinger af tekniske løsningsmuligheder, udformede inov8 et design for TV-standeren, som blev modtaget med rosende ord af Bang & Olufsens chefdesigner David Lewis.
Det var en spændende udfordring at udvikle et system, der kan løfte et 250kg tungt TV – uden det støjer. inov8 udviklede på meget kort tid en fuldt færdig funktionsduelig prototype med SW-styring, hvor funktionerne var integreret i en standard Bang & Olufsen fjernbetjening.

Fra projektstart til aflevering af færdig fungerende prototype gik der 4 måneder og Bang&Olufsen var meget tilfreds med det hurtige projektforløb. Vores design og konstruktion er videreført i det færdige produkt, som nu er lanceret på markedet.

Relateret projekter
PIN-Master

PIN-Master er en ultra tynd kode-husker, hvor du på en sikker og nem måde, altid har dine koder lige ved hånden fx. pin-koder, adgangskoder,

Læs mere

KNX Gateway for motor controller

Udvikling af hardware og software til styringsmoduler for automatiske persienne systemer. Styring af op til 16 moduler individuelt eller i grupper.

Læs mere

Film Dispenser

Elektrisk filmdispenser til plastfilm ruller for brug i husholdninger.

Læs mere


QuardCard

Design og udvikling af smartcard-size produkt, som ved brug af fingerprint aflæsning muliggør sikker generering af rullende pinkoder.

Læs mere

3-green

Design og konstruktion af boks for industriel B2B produkt for 3-Green. Industriprodukter bør også udstråle en visuel identitet for firmaet bag

Læs mere

DC-motordrev for indbygningspersienner

Udvikling af drivsystem for automatiske indbyggede persiennesystemer. Ogaven bestod i konstruktion af speciel motor og gear, samt efterfølgende

Læs mere


Lumex

Komplet system for naturlig ventilation af bygninger, udviklet for Lumex A/S og løbende moderniseret. Projektet omfatter både udvikling af

Læs mere

Sinox vægophæng

Nyt og anderledes design på ophængssystemer til fladskærms-TV.

Læs mere

Bang & Olufsen

”Proof of Concept” på hæve/ sænke stand til nyt 103” fladskærms-TV.

Læs mere


Zense Home

Zense Home intelligente lysstyringsystemer.

Læs mere