Om inov8

Inov8 Development Solutions

Inov8 Development Solutions er et kreativt udviklingshus, som består af et kompetent, tværfagligt team af designere, konstruktionsingeniører og teknikere med mange års erfaring indenfor design, mekanisk konstruktion, elektroniske styringer, implementering i produktion og projektstyring – du kan læse mere om vores kompetencer her. Vores team varetager udviklingen af vores kunders produkter, uanset om det er konsum, industrielle eller medico produkter – se nogle af de projekter vi har været involveret i her. Med vores brede viden indenfor alle processer omkring skabelsen af produkter, kan vores kunder sikkert placere deres opgaver hos os, og vi vil med en kombination af kreativitet, viden, erfaring og fornuft bære opgaven helt i mål.

Inov8 Development tilbyder

Inov8 Development Solutions hjælper med at gennemføre de dele af et udviklingsforløb, som jeres virksomhed ikke selv har ressourcer og/eller knowhow til. Det kan være i har behov for en ekstern samarbejdspartner til at varetage eller deltage i udviklingen af et et produktudviklingsprojekt eller et del-projekt. Eller det kan være din virksomhed har et produkt eller maskine som trænger til en kostoptimering, finpudsning eller teknisk opgradering/integration af elektronik – så er Inov8 Development Solutions jeres ideelle samarbejdspartner.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak – find vores kontaktoplysninger her.

Samarbejde og fortrolighed

Samarbejde og det at lytte efter vores kunders behov er essentielt for en god proces. Under processen skal ideen gennem flere trin for at blive et komplet produkt. Sammen med vores kunder defineres, hvilke trin vi skal igennem. Trin for trin sikre vi, at vores kunder har et klart billede af skabelsen og processen.

Vi arbejder med mange spændende projekter som alle er fortrolige. Du kan trygt lægge dine opgaver hos os. Vi garanterer, at dine forretningshemmeligheder er sikre hos os, og vi varetager med største alvor fortrolige oplysninger om dine produkter, strategiplaner osv.


iinov8rebus