Metropolic Business & Pleasure


I denne 3. udgave af Metropolic Business & Pleasure, som netop er landet på gaden, er vi featured med artiklen “Synergi giver merværdi for kunderne”. Artiklen omhandler vores tværfaglige team af medarbejdere, vores samarbejdspartnere i udlandet og hvordan vi kan yde merværdi for vores kunder.

Ejnar Laustsen, administrerende direktør for Inov8 Development Solutions, fortæller blandet andet at “En af vores helt store styrker er, at vores medarbejdere er utroligt erfarne. Med deres teoretiske og faglige baggrund har de gennem årene høstet en stor erfaring, som vi med innovative løsninger kan finde ny anvendelse for i andre projekter. Dermed er vi med til at sikre kunden stor merværdi, fordi vi ofte ikke skal begynde en udviklingproces helt fra scratch.”

I den seneste tid er vi også begyndt at arbejde med projekter indenfor nye områder, Ejnar Laustsen fortæller: “Eksempelvis arbejder vi som noget nyt på en del projekter indenfor sundhedsområdet, hvor vi er med til at udvikle produkter til gavn for patienterne og til gavn for sundhedspersonalet.”

Vi takker Metropolic Business & Pleasure for en rigtig flot artikel.

Læs hele artiklen (side 36) her

Metro

Metropolic artikel

Comments are closed.