Mekanisk konstruktion

Vores konstruktionsteam gennemfører konstruktion af jeres produkt efter grundig gennemgang af jeres krav og ønsker til det færdige produkt. Det kan være udfra vores design, eller det kan være med udgangspunkt i produktdesign I kommer med. Vores team har mange års praktisk erfaring med fremstillingsteknologier og produktionsmetoder, og mange års konstruktionserfaring indenfor mange forskellige typer af produkter. Vi har også fingeren på pulsen mht. nye teknologier, og har den faglige ballast til at vurdere om disse nye teknologier skal inddrages i konstruktionen af dit nye produkt.

Vi laver løbende design reviews i teams for at vurdere konstruktionsløsninger, og vi har egen 3D-printer, hvor vi hurtigt kan printe emner og delparter, så vi hurtigt kan vurdere og analysere konstruktionsløsninger. Dette er med til at sikre meget korte udviklingsforløb for jeres produkt. Vi inddrager også meget gerne jeres virksomhed i design reviews med fokus på opfyldelse af jeres krav og ønsker, og med fokus på brugerens oplevelse af produktet.

Ønsker i fremstilling af prototyper af emner eller hele produkter kan vi gennemføre denne opgave for jer. Udover emner,der kan printes direkte på vores egen 3D-printer, har vi et netværk af underleverandører der kan fremstille emner, og vi kan udføre samling af prototyper,evt i samarbejde med jeres virksomhed. Hvis der skal gennemføres tests på emner, prototyper eller færdige produkter, kan vi assistere med dette, og sikre at de rigtige tests bliver gennemført.

Ved afslutning af konstruktionsfasen laves efter aftale komplet dokumentationspakke med alle de ønskede oplysninger, herunder design-filer, konstruktionstegninger og styklister. Til konstruktion anvender vi Pro-E eller SolidWorks efter aftale udfra jeres behov.

Konstruktion
Design reviews
Prototyper og tests
Dokumentation