Kompetencer

Inov8 procesflow

Inov8 Development Solutions varetager udviklingen af jeres produkt uanset om det er konsumer, industrielle eller medico produkter. Vi kan i samarbejde med jer tage produktet hele vejen fra ide til færdigt produkt, eller vi kan varetage delopgaver heraf – design, konstruktion, implementering i produktion og sourcing af varer og delkonstruktioner. Det kan også være din virksomhed har et produkt eller en maskine, som trænger til en kostoptimering, finpudsning, eller at der er behov for en teknisk opgradering eller integration af elektronik.

Når vi påbegynder et nyt projekt med en kunde, arbejder vi udfra et procesflow som indeholder: idegenerering og koncept, design, konstruktion, prototype & test og overførsel til produktion. Hvert projekt bliver tilpasset sit eget procesflow, da ikke alle projekter er ens.

Vi er et kompetent, tværfagligt team af designere, konstruktionsingeniører og teknikere med mange års erfaring indenfor design, mekanisk konstruktion, elektroniske styringer, medico/healthcare udvikling, implementering i produktion og sourcing. Læs mere om vores kompetencer nedenfor. Mangler du yderligere information omkring vores kompetencer, er du mere en velkommen til at kontakte os. Find vores kontaktoplysninger her.

Design

Mekanisk konstruktion

Elektronik og software udvikling

Medico/healthcare udvikling

Implementering og opstart produktion

Sourcing